Winter-watersport van der Laan, voor al uw winter- en watersport spullen!

U kunt bij Winter-watersport van der Laan terecht voor al uw winter- en watersport artikelen. Het wintersport seizoen is weer begonnen en ook wij zijn er helemaal klaar voor! Shop nu al uw wintersport spullen bij Winter- watersport van der Laan in de winkel, Zandpad 32 in Breukelen. Van handschoenen tot een ski-helm, wij hebben het op voorraad! 

Let op! Wijn zijn gesloten vanaf 25 december 2021 tot en met 8 januari 2022 wegens vakantie. Excuses voor het ongemak!

Ontdek Apex ski boots!

Ontdek de nieuwe technologie van Apex ski boots!

Het skiën met Apex ski boots maakt het skiën comfortabel en pijnloos!

Mensen beleven enorm veel plezier aan skiën. Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken, zijn ski’s, skikleding, brillen, helmen en stokken in de afgelopen jaren verbeterd en comfortabeler gemaakt. Op het gebied van skischoenen is dat comfort soms ver te zoeken. Met de skischoenen collectie van Apex komt daar verandering in. Ontdek nu de nieuwste collectie van Apex ski boots!

Bekijk nu de Apex ski boots collectie 

Leuk nieuws! Winter-watersport van der Laan komt op TV!

Winter-watersport van der Laan is te zien op TV! Op RTL Z in het programma ‘How it’s done’ wordt een speciale aflevering gemaakt over de nieuwe technologie van de Apex ski boots! Alles wordt van ‘top tot teen’ uitgelegd. Winter-watersport van der Laan is een van de weinige winkeliers in Europa die de Apex ski boots verkoopt!  De uitzendtijden zijn: 

Zaterdag 11 december 2021 om 16:30 

Maandag 13 december 2021 om 10:30 

Donderdag 16 december 2021 om 16:30

Hier alvast een kijkje naar de uitzendingen: 

 

Wij verkopen mooie merken als: