Ski -en snowboard onderhoud

Sinds 1988 onderhouden wij de ski’s en snowboards van vele wintersporters. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan kwaliteit en geven wij een open en eerlijk advies.

Onderhoud
Door het goed onderhouden van uw materiaal heeft u meer grip en controle op de pistes, ook is het bevorderlijk voor de levensduur van het materiaal. Het onderhoud kunnen wij op splitsen in verschillenden handelingen:
1. Waxen, door een laagje wax aan te brengen op de onderkant (belag) van de ski glijd u beter over de sneeuw.
2. Tunen (slijpen van de staalkant), door de staalkant aan zowel de onderkant en de zijkant te slijpen krijgt u meer grip en controle op de ijzige stukken op de pistes.
3. Slijpen, de onderkant (belag) van u ski’s of snowboard word schoon geslepen en er word een nieuw profiel in gelegd. Heeft u veel putjes en of krassen zitten op uw belag dan kunnen wij dit weer repareren, zodat uw belag er weer als nieuw uit ziet.

Afstellen van uw ski’s
Bij Winterwatersport van der Laan kunt u ook uw ski’s afstellen. Niet alleen wij maar ook de verzekeringsmaatschappijen adviseren om elk jaar uw skibindingen opnieuw te laten afstellen en controleren.

Afspraak
U hoeft bij ons geen afspraak te maken! Dus kom langs en wij maken uw ski’s, snowboards en schaatsen weer helemaal in orde.
Voor het onderhoud van de ski’s en de snowboards wordt er 1 werkdag gerekend. Als de ski of het snowboard ernstig beschadigd is kan de reparatie langer duren dan 1 werkdag.

Voor meer informatie over ski -en snowboard onderhoud kunt naar onze website gaan:
http://www.ski-snowboardonderhoud.nl/